Address: Bulevardi Zhan D’ark 5/1

NE ZHVILLOJMË

ENERGJINË QË PËRMIRËSON DHE FUQIZON JETËN

E NJERËZVE ME TË CILËT BASHKËPUNOJMË

Portoromano-18
title icon
Mirëseerdhët në

Produkte & Shërbime

75,000

MT
Oil Fuel

5,000

MT
Gasoline

5,300

MT
Jet A1

10,200

MT
Bitumen

10,000

MT
Solari

700

m3
Pumping rate

Syno Majat

Një mesazh nga CEO

Në emër të EuroPetrol Durrës Albania do të doja të shprehja mirënjohjen dhe respektin tim për të gjithë klientët, bashkëpunëtorët, kontraktorët dhe partnerët tanë që me mbështetjen dhe inkurajimin e tyre të vazhdueshëm për të ofruar vizionet tona të zgjerimit të biznesit, ne sot jemi ikonë e sipërmarrjes së suksesshme dhe rritjes së qëndrueshme duke udhëhequr padyshim cilesinë dhe emancipimin në sektorin jetik të energjisë.

signature
Frident Kuqi
CEO & Drejtor ekzekutiv
title icon
Burimet

Njerëzore

Që nga viti 1996, EiDA ka fituar përvojë të vlefshme në tregun e energjisë. Ne kemi rekrutuar individët më profesionistë të disponueshëm sot në tregun e punës. Ne njohim aftësitë specifike të individit talentin e tij dhe ekspertizën në fushat e tyre.

  • EiDA ka mbi 500 punëtorë të aftë
  • Punonjësit menaxhohen nga 9 departamente
  • Struktura jonë e menaxhimit zhvillohet dhe funksionon në mënyrë efektive
  • Ne rekrutojmë njerëz të motivuar që respektojnë dhe ndajnë vlerat tona
  • Ne ofrojmë trajnime për avancimin e punonjësve tanë
  • Ne jemi të përkushtuar të mbajmë një mjedis të sigurt pune të pasuruar nga diversiteti dhe i karakterizuar nga komunikimi i hapur, besimi dhe trajtimi i drejtë.
Na kontaktoni
title icon
Kërkoni informacion rreth

Kartave

Për bizneset: Plotësoni formularin tonë për të marrë informacion të plotë në lidhje me kartat Nr. tel – +355 69 402 3000 ose në email tonë info@europetrolalbania.com ekipi ynë do t’ju ndihmojë sa më shpejt të jetë e mundur.

title icon
Pyetje

Rreth Kartave

Ne aktualisht kemi bërë një ndarje për karta individuale, karta kompanie si dhe karta stafi. Me kartat ( tollon elektronik), klientët mund të furnizohen në çdo pikë karburanti EiDA.

Kartat janë me parapagesë. Rimbushja e kartës mund të paguhet me anë të bankës apo tek zyrat tona. Për çdo rimbushje ndiqen politikat e zbritjeve në varësi të sasisë së paguar.

Çdo operator mund të pajiset me një kartë. Kjo kartë ka të shënuar informacionin e detajuar për klientin dhe sasinë e lëngut që ka në përdorim.
Karta është e mbrojtur me kodin individual (PIN) që mund të ndërrohet nga personi që mban kartën. Kompania siguron fshehtësi të të gjitha informacioneve të klientëve. Çdo informacion personal si dhe transaksion i kryer janë në mbrojtje nga kompania Jonë, në përputhje me legjislacionin shqiptar dhe atë europian për mbrojtjen e të dhënave personale.

Në rastin e kompanive krjohet një llogari Master dhe pastaj për çdo operator që është i përfshirë në këtë kompani sipas konditave që parapërcaktohen nga kompania, krijohen llogari të varura nga Masteri. Në këtë mënyrë personi i autorizuar, kontrollon në çdo veprim si kartën individuale ashtu edhe masterin.

title icon
Çfarë thonë klientët

Për Ne

Vlera Financiare ($) E Aseteve Brenda Terminalit

300,000

Sistemi ngarkimit

90,000

Pompat

60,000

Sondat

1,400,000

Sistemi zjarrfikës motorrët & pompat

20+ vjet përvojë për t'ju dhënë rezultate më të mira.

Ne jemi të apasionuar pas arritjes së rezultateve dhe vazhdimisht përpiqemi të përmirësohemi. Ne jemi përgjegjës për veprimet dhe rezultatet tona.