Address: Bulevardi Zhan D’ark 5/1

Ne do të sigurojmë me efikasitet dhe besueshmëri energjinë që ju shërbejmë çdo ditë duke përmirësuar cilesisht jetesën e konsumatorëve tanë.

Në zemër të misionit të EiDA është vizioni ynë … të vazhdojmë të jemi kompania më e madhe e hidrokarbureve në Shqipëri.

Ne zhvillojmë energjinë që përmirëson dhe fuqizon jeten e njerezve me te cilet bashkepunojme.

Themelet e kompanisë sonë janë ndërtuar mbi vlerat tona, të cilat na dallojnë dhe udhëheqin veprimet tona për të dhënë rezultatet që kemi. Ne e zhvillojmë biznesin tonë në një mënyrë shoqërore dhe mjedisore, duke respektuar ligjin dhe të drejtat universale të njeriut për të përfituar komunitetet ku punojmë.

Ne jemi të apasionuar për arritjen e rezultateve dhe përpiqemi të përmirësohemi vazhdimisht. Ne jemi përgjegjës për veprimet dhe rezultatet tona. Ne aplikojmë procese të dëshmuara në një mënyrë të përshtatshme për qëllimet tona dhe gjithmonë kërkojmë zgjidhje të reja dhe inovative.

DCIM100MEDIADJI_0113.JPG
DCIM100MEDIADJI_0107.JPG

Ne jemi kompani udhëheqëse në këtë fushë, Ne bëjmë çmos që të kemi klientë të kënaqur.

EiDA është kompania më e madhe në fushën e hidrokarbureve në Shqipëri. Që prej vitit 2000 EiDA ka qënë nga të parët importues i hidrokarbureve në Shqipëri. Me kalimin e viteve EiDA u bë kompania kryesore në vend për tregtimin e hidrokarbureve, duke zhvilluar tekonologjinë dhe duke bashkëpunuar me qindra biznese të mëdha, shqiptare dhe të huaja.

Syno Majat

Krijimi i EiDA

Krijimi i EiDA ka qenë i vështirë, ka kërkuar gjithmonë strategjitë e duhura per të shtyrë ecurinë dhe rritjen. Sipas ligjit tregtar të Qeverisë Shqipare EiDA është themeluar për të drejtuar një biznes në tregun Shqiptar të hidrokarbureve dhe vepron si një importues dhe eksportues i produkteve dhe nënprodukteve të naftës në përgjigje të statusit të ekonomisë kombëtare dhe tregut lokal. Kompania jonë ka rritur furnizimin e karburanteve dhe vajrave në të gjithë vendin për të plotësuar nevojat në rritje të konsumatorëve. Përveç kësaj, për t'iu përmbajtur standardeve ndërkombëtare, kompania jonë ka ndërtuar dhe përmirësuar kapacitetet e saj, shërbimet e furnizimit dhe pajisjet teknike. Këto përfshijnë, logjistike, karburante, objektet e magazinimit, restorantet dhe baret tona ne cdo stacion furnizimi.

signature
Frident Kuqi
CEO & Drejtor Ekzekutiv
title icon
Pse

Të na zgjidhni Ne

Diversiteti dhe Përfshirja 100%
Integriteti dhe Besimi 100%
Kënaqësia e konsumatorëve 100%
Bashkëpunimi 100%
Mbrojmë njerëzit dhe mjedisin 100%
Mbrojtja e mjedisit

Ne vendosim prioritet të lartë në shëndetin dhe sigurinë e fuqisë punëtore dhe mbrojtjen e aseteve, komuniteteve dhe mjedisit tonë. Ne shërbejmë performancën e klasit botëror me një fokus në parandalimin e incidenteve me pasoja të mëdha.

Eksperienca

Përvoja jonë na jep mundësinë e identifikimit të mundësive të reja dhe zhvillimin e pasurisë unike bazuar në bazat dinamike të tregut.

Partenrët

Ne ndërtojmë marrëdhënie të besueshme dhe reciproke të dobishme duke bashkëpunuar me komunitetet tona, qeveritë, klientët, furnizuesit dhe partnerët e tjerë të biznesit. Ne jemi më të suksesshëm kur partnerët tanë kanë sukses me ne.

20+ vjet përvojë për t'ju dhënë rezultate më të mira.

Ne jemi të apasionuar pas arritjes së rezultateve dhe vazhdimisht përpiqemi të përmirësojmë. Ne jemi përgjegjës për veprimet dhe rezultatet tona.