Address: Bulevardi Zhan D’ark 5/1

Jahte

Cilat janë zonat më të bukura për t’u përshkuar me jaht?

Zonat më të bukura të vendit tonë për të udhëtuar me jaht janë gjiret dhe shpellat që gjenden në detin Jon (Gjiri i Karaburunit, Sazani, Gjiri i Gramës, Arushës, Shpella e Haxhi Aliut, Gjipe, Kështjella e Ali Pashë Tepelenës, bregdeti i Dhërmiut, Himarës, Sarandës). Këto gjire, përveç bukurive mahnitëse natyrore, janë të mbushur dhe me histori dhe site arkeologjike. Në këtë drejtim, shteti duhet të bëjë sa më parë ruajtjen dhe kontrollin e tyre, mbrojtjen mjedisore, katalogimin e pasurive arkeologjike mbi dhe nënujore, si dhe të nxirren ligjet përkatëse me sanksione të rrepta, nëse këto pasuri cenohen nga turistë, qofshin këta shtetas shqiptarë apo të huaj.
Gjithashtu zona të bukura ka dhe deti Adriatik, ku mund të përmendet Kepi i Rodonit me kalanë e Skënderbeut, Rana e Hedhun në Shëngjin.

EiDA tashmë është furnizuesi kryesor në sektorin e furnizmit të Jahteve.

Disa nga Jahtet që ne furnizojmë janë Air Yacht 54M, ATLANTE YACHT, BARBARA YACHT, DARNICE 3 60M, LEONARDO III YACHT, MOTOR YACHT CASA, Ocean’s 4, Ocean’s Four 42M, QUEEN K YACHT, Sailing Yacht A, SARAMOUR YACHT, Superyacht SIROCCO 47M, The SHADOW YACHT.